Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

nlc: kis dolgok

2007.09.03. 09:41 - ElPadre

Címkék: szerelem vallomás

egy ajtó bezárul, egy másik kitárul, és így tovább. ilyen az élet.

a hétvégén rájöttem egy nagy alapigazságra... néha vannak ilyen pillanatok, én csak a kegy pillanatainak nevezem őket, amikor megsejtek valami nagyon alapvető dolgot az életből. és ezt a sejtést, ezt a tudást szeretném most átadni neked.

nem a nagy dolgokba, nem a különleges, nagy cselekedetekbe szeretsz bele egy emberben. nem: a kis dolgokba szeretsz bele.

recitálhat a másik descartes-t napestig. megnyerhet x bringaversenyt. megmászhatja a himaláját. lehetnek hihetetlen filozófiai eszmefuttatásai (nesze neked, posztmodern kikacsintás).

ha összejöttök, összejövünk, és aztán valamiért mégis szétmentek, szétmegyünk, nem ezek fognak hiányozni.

hanem a kis dolgok.

ahogy megfordul elalvás előtt. ahogy hozzád bújt. ahogy a füldebe szuszogott. ahogy hunyorítva köszöntötte a reggelt, és ha rád nézett, elmosolyodott. ahogy töltötte a kávét. ahogy a fenekedre csapott, úgy ok nélkül, és nevettetek. ahogy mozgott az orra hegye, amikor beszélt. ahogy felvonta a szemöldökét valami váratlan kérdésre. ahogy lerúgta a cipőjét hazaérkezéskor. ahogy leállt vitatkozni a kofákkal. ahogy megcsókolt. ahogy a füledbe súgta, hogy "most, mindjárt", ahogy végigsimított rajtad úgy, ahogy csak ő tudta.

ezek azok, amikbe igazán beleszeretsz. ezek hiánya fáj, éget, mikor már nincs többé neked.

a kis dolgok. a legnagyobbak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr57213643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása