Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

nlc: álommanó és ríölitísó

2007.06.04. 20:24 - ElPadre

Címkék: élet barátok egyetem álom

két házibuli, egymást követő estén. mindkettőben az volt a jó, hogy leültünk, ittunk és beszélgettünk. és közben jó zenék mentek. az egyik itt, pesten, a másik pedig lajosmizsén. különösen a kerti buli volt jó, mert a finom zenei háttér mögött volt egy még finomabb békabrekegés, távoli villámlás és tücsökciripelés is. cirip, cirip.

megint volt egy érdekes álmom, a mizsei buli után. valami hülye valóságshowban voltam, ami ilyen "ki bírja tovább"+"találd meg a csajodat/pasidat"+"kiszavazzuk a legnépszerűtlenebbet"-keverék volt, valahol rettentő tré, és pont azt a csajt, akit kiszemeltem magamnak, kiszavazták, hogy dögöljenek meg.

és mikor éppen egy tóba benyúló stégen rendezett luxusebédhez mentem egy pasi versenyzőtársammal (és épp arról beszélgettünk, hogy hogy a fenébe jutottunk el idáig, ilyen mélyre), ahol garnélarákot és egyéb ilyen tengeri herkentyűket szolgáltak volna fel (hmmm, a kedvenceim), akkor ébresztettek fel.

mondanom sem kell, milyen csalódott voltam. így lemaradni egy finom ebédről... szégyen.

más frontokon meg... meglett a rettegett irodalomszigorlatom, négyes, ha nem vettem volna be aznap a hülyeség-tablettát, és nem írom, hogy "coleridge verse, az albatrosz" (ami persze a rege a vén tengerészről), akkor ötös is lehetett volna, merthogy a tanár szerint nagyon jó volt egyébként. holnap meg pszichológia #3, úgyhogy most megyek, és széjjeltanulom a fejem.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr19209013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása