Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

hárompróba

2007.10.30. 19:41 - ElPadre

Címkék: zene élet barátok sport bringa

ha belegondolok, mi szinglik, dá, g és én, elég jól kitaláltuk magunkat. most abból a szempontból, speciel, hogy ahelyett, hogy boronganánk, meg nagyokat sóhajtanánk a világ vs mi (illetve, hogy precízebb legyek, a nők (dá esetében a pasik) vs mi) témakörön merengve, tulajdonképpen a legjobb úton haladunk affele, hogy egy privát triatlon-csapatot alakítsunk. (most, hogy már dá is beszállt a futásba). hiszen mindnyájan bicajozunk rendszeresen (még ha nem is együtt, de a városi létben feltétlen), lassankint szokássá válik a szombati vagy vasárnapi uszodázás, és ma már mindhárman futottunk.

tulajdonképpen már csak egy amatőr versenyt kéne találnunk, gyártani mezeket, és jelentkezhetnénk csapatként. úszásban 1km-ig mindnyájan garantálva vagyunk (mell; én spec most húzom fel 1,5km-re az egyszeri adagomat), cangázás megy mint fene, még a futáson kell csiszolni.

és mivel idevág, mármint a triathlon témához, cristina doná samuel - triathlon (casasonica remix).

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr65213500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása