Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

magyarisztán: uborkatolvajok végzete

2008.07.01. 15:06 - ElPadre

Címkék: politika honhirig

tehát itt a forrás: Halálos áramütés uborkalopás közben.

az utolsó bekezdés szerint a bácsit most a rendőrség "több emberen elkövetetett emberölési kísérlet bűntette" miatt letartóztatja.

kérdem én, miért is?

azért, mert három idióta (valszeg roma, és itt most ne faji előítéletről beszéljünk, hanem konkrétan arról, hogy 30-50 rokon, és megjelenik, és vérbosszú egy lopás kísérlete miatt bekövetkezett emberhalál okán; szimpla fehér embernek ritkán van ennyi mobilizálható rokona, és kész) tudván, hogy árammal védett kerítés van a kert körül, csakazértis elmentek lopni, és az áram az egyiket agyonhókantotta, a másikat csak é.v.-be rázta, a harmadik meg volt annyira mázlista, hogy el tudott rohanni?

álljon meg a menet! ha én berohanok a parlament előtti főtérre zavargás idején, azzal a szándékkal, hogy ellopom a szent koronát, és egy gárdista lelő, akkor azt a gárdistát, vagy neadjisten a kedves magyar államot a rendőrség bilincsbe verve elvezetteti? vagy ha büdös kábeltolvaj lennék, és "munka" közben agyoncsapna az áram, akkor az ELMŰ vezérigazgatóját sittre vágják?

persze, hogy nem.

összegezzük: 1) a bácsi kertjét rendszeresen megdézsmálták, ezért a bácsi úgy döntött, aktívan megvédi a magántulajdonát. a potenciálisan halálos árammal védett kerítés tényét, gondolom, kiírta (hiszen a három tolvaj tudott róla). este 10től reggel 6ig üzemeltette, teljesen reális. 2) a három "atyafi" nem kedveskedni ment oda, nem venni a bácsitól bármit, és legfőképp nem a bácsi hívta oda őket, hogy jajj, gyertek már uborkát lopni. 3) ez a három véglény tudott róla, hogy halálos árammal van megvezetve a kerítés, ha megpróbálnak belógni, akkor könnyen ott is maradhatnak. 4) megpróbálták a barmok, egy ott maradt megdögölve, egy jól megégve, egy meg elrohant haza a viskóba hogy jajj mámi, jajj mámi, meghótt a gáspár, vagy ki a csoda, oszt 30-50 rokon nem volt rest, és máris ott termett a bácsinál, hogy jól elégtételt vegyen azért, mert...

...mert a bácsi megvédte saját tulajdonát a tolvajoktól.

kedves rokonság: szar ügy, bazzeg! talán nem úgy kellett volna nevelni a három purdét, hogy az uborkalopás semmi morális problémát ne vessen fel bennük! talán el kellett volna küldeni őket általános iskolába, hogy legalább annyit megtanuljanak, hogy a halálos áramütés az nem pofonvágás, hanem halálos áramütés, halálos! ahogy én látom, maguknak keresték a bajt, tisztában voltak azzal, hogy mit tesznek, magánlakot sértettek, rablási szándékkal csinálták, egyék meg, amit főztek.

kedves rendőrség: ha már látványosan beleszarnak abba, amit egyesek megengednek maguknak (rablás, erőszak, stb.), akkor ne csodálkozzanak, hogy a kiábrándultak előbb-utóbb vagy lelépnek innen, vagy önbíráskodásba fognak. és ez a bácsika még nem is igazán önbíráskodott: egyszerűen csak megvédte a saját tulajdonát. azoknak a büdös tolvajoknak semmi, de semmi keresnivalójuk nem volt ott! szóval azt hiszem, nyugodtan lehetne ejteni a vádat.

(arról nem is szólva, hogy szegény bácsinak milyen lesz már az élete... ha elítélik, mehet öregségére a dutyiba, vagy fizethet annyit, hogy abba belerokkan; ha meg felmentik, akkor biztos, hogy a 30-50 emberes rokonságban lesz egy olyan barom, aki vérbosszút esküszik, és éjszaka, amikor védekezni sem tudna, megkéseli a bácsit.)

el padre voltam, magyarisztánból jelentkeztem.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr98548108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selo 2008.07.09. 10:58:30

és azt kihagytad, hogy a bácsit (78 éves) azonnal előzetesbe kurták, félve a szökés veszélyétől... kb. ezzel egy időben a meleg bárba molotovot dobáló ismeretlen tettes ellen rongálás vétkével indul eljárás... milyen szép is ez... nem?

Falurossza 2008.08.06. 19:10:20

Felháborít a bácsi elleni eljárás!

Ha én kutyát (harapósat ) tartok otthon a kertem, a házam védelme érdekében, és ezt a tényt még ki is táblázom, akkor ha valaki bemászik, és a kutya megharapja, akkor azért engem vonnának felelősségre?! Nem hiszem! Talán csak mert elterjedtebb végekezési forma, de lényegét tekintve nem látok különbséget a kettő között !!!!!!

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.11. 08:16:41

Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. A bácsi most jó helyen van, nem bánthatják, de nem hiszem hogy felmentik, mert annak nagyon komoly precedensértéke lenne. Valszeg felfüggesztettet kap.

alert 2009.03.16. 22:41:06

te.
én erről eddig miért nem tudtam. :)

alert 2009.03.16. 22:41:42

ja, egyébként milendee vagyok.
muah
:*


süti beállítások módosítása