Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

rejtély (napi kónusz)

2009.04.10. 20:29 - ElPadre

most jut eszembe. vettem megint kéksajtot, állítólag ez már dán. elgondolkodtam ezen. ha az alternatív halmazállapotba juttató kis szmötyik megjelennek egy amúgy nem penészesre vett sajton, kidobom azokat (mármint a sajtokat). aztán meg veszek direktbe penészes sajtokat. nem vagyok normális, kérem... rejtély ez a javából.

lehet, hogy az a lényeg, hogy a gyárilag penészes sajtokban a kis gombakolóniák kulturált megjelenésűek? az otthon spontán fellépőek meg szőrösek? lehet, hogy ennyin múlik a dolog, egy borotválkozás, és máris prezentálható a penész?

kezdem megérteni a napi-kétnapi borotválkozás fontosságát, ami a párkeresést vagy csak úgy simán csajozást illeti. ha kulturált péniszpenészgomba leszek, egyszer valaki engem is hazavisz.

na, ezzel az optimista gondolattal mára tényleg zárom soraimat. aki akar, megtalálhat ma este a könyvtár klubban záros ideig, aztán meg a dürerkertben egy kicsit kevésbé zárosabb ideig. aztán ha egyik helyen sincsenek csinos, szabad (vagy laza erkölcsű) kéksajtmániás csajok, akkor lehet, hogy a reménytelenség elvisz az instantba. vagy a fecskébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr611058452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása