Mindennapi Tenyerünk

Bandibá' élete, gondolatai, meg egyéb időpocsékoló dolgai

Friss topikok

Címkék

álom (5) angol (1) barátok (31) bringa (28) budapest (2) család (5) drogok (3) egészségügy (11) egyetem (5) elegemvan (2) élet (49) fesztivál (2) fikció (1) film (3) fotózás (1) gasztro (9) hit (5) honhirig (6) irodalom (13) könyv (3) nyelvészet (1) orbántakarodj (2) politika (6) pszicho (14) retro (1) sorozat (4) sport (2) szerelem (17) szex (2) táppénz (1) utazás (12) vallomás (31) vélemény (10) web (1) zene (27) Címkefelhő

Rovatok

szolg.közl.

2007.10.26. 12:09 - ElPadre

nasszóval. per pillanat az nlc-s blogom (jó, van ilyen, hogy az ember a blogolást a társkeresés egyik eszközeként használja, főleg egy randiszájton, az vesse rám az első követ, aki elég gyors ahhoz, hogy utolérjen) fontosabb bejegyzéseinek áthozatalán dolgozok, új bejegyzések csak azután, hogy azzal végeztem. aztán ha azzal kész vagyok, egy utolsó hét VIP tagság, hogy ide tudjam irányítani az ottani olvasóimat, aztán csókolom. ott hagyom porosodni mind a 8 hónap termését.

addig kis türelmet kérek.

ja, ez a sablon átmeneti. meg akarom csinálni a sajátomat, csak arra per pill nincs időm.

update: már csak úgy a harmada-negyede van hátra az átvitelnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr32208734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása